Beauty High Tea

Op donderdag 30 mei slaan wij de handen ineen met het Feel Good Center uit Noordwijk om een buitengewone ervaring te creëren: de Beauty High Tea.

Deze geweldige ervaring belooft jou een heerlijke mix van smaken, gezelligheid en welzijn, allemaal binnen de prachtige setting van Tespelduyn.

Kom genieten van een beauty-behandeling om je zintuigen te prikkelen en je lichaam te verwennen. Aansluitend geniet je van een heerlijke High Tea.

Je geniet onbeperkt van diverse soorten Lipton Trendy Tea (o.a. Green Tea, Lemon, Forest Fruits, Rooibos) & verse muntthee, soep van de dag, diverse rijkelijk belegde sandwiches, chorizokroket met chilisaus, traditionele warme ambachtelijke scones met diverse soorten jam en de echte clotted cream uit Devonshire en rijke presentatie van zoete lekkernijen van George Vis.

Dieetwensen?
Onze high tea kan in aangepaste vorm ook glutenvrij, lactosevrij of vegetarisch geserveerd worden indien je dit uiterlijk 3 dagen vooraf aangeeft. Een koolhydraatarme high tea is helaas niet mogelijk.

Of je nu komt om te ontspannen met vrienden, familie of collega’s, onze Beauty High Tea belooft een onvergetelijke ervaring te worden die lichaam, geest en ziel voedt. Sluit je dus aan op donderdag 30 mei en laat je verwennen door de verfijnde geneugten van onze Beauty High Tea.

Prijs: € 45 voor schoonheidsbehandeling met aansluitend High Tea.

Reserveer jouw Beauty High tea

Body shaping

Op het gebied van Body kunt u deze dag kennis maken met verschillende Body Shaping behandelingen die zorgen voor het verstrakken en verstevigen van de huid.

Meer informatie

Shiatsu Massage

Meer interesse in een stukje ontspanning voor Body en Mind en ook zo toe aan meer balans en het loslaten van stress? Kies dan voor de Shiatsu massage.

Meer informatie

Voetmassage inclusief lakken van de teennagels

Ook onze (medisch) pedicure Daisy is aanwezig. Maak kennis met haar en laat de voeten heerlijk ontspannend masseren waarbij ook de teennagels mooi worden gelakt.

Meer informatie

BABOR Facial Quike Fixe Treatment

Kan de gezichtshuid na deze natte winterperiode wel een oppepper gebruiken? Maak dan kennis met onze BABOR Quike Fixe Treatment; een weldaad voor de huid. Door onze krachtige ampullen die wij inzetten tijdens deze gezichtsbehandeling geeft het de huid direct een heerlijke boost!

Meer informatie

Föhnen van het haar inclusief haaradvies

Nathalie onze kapster is deze dag ook aanwezig om het haar prachtig te föhnen en een vrijblijvend haaradvies te geven.

Meer informatie

Make-up Service

Bij onze make-up artist Joyce kan men deze dag zonder afspraak terecht voor een Touch Up Service van de make-up, om daarna weer te stralen tijdens de heerlijke High Tea.

Meer informatie

Reserveer snel en geniet van dit exclusieve evenement!

ReserverenContact