De leukste sportieve activiteiten in Noordwijkerhout

Op zoek naar sportieve activiteiten met een groep?
Tespelduyn is de ideale locatie.

Aangezien we een 9-holes golfbaan op het landgoed hebben liggen, ligt een golfclinic natuurlijk voor de hand. Ervaren golfers kunnen de baan in terwijl de nieuwelingen de basics van de sport geleerd krijgen door onze pro’s. Maar op de golfbaan ligt ook een FootGolf baan. Een laagdrempelige manier om met je team samen een sportieve activiteit te ondernemen. Daarnaast kan je bij Tespelduyn Jeu de Boules spelen. In ons bos liggen diverse banen om te spelen en te leren.

Na de clinics of activiteiten kan je de teamdag of familie-uitje afsluiten met een lunch, diner, borrel in Restaurant Tespelduyn. Voor iedere groep hebben een passend programma.

FootGolf – fun en actief

FootGolf is de combinatie van voetbal en golf, waarbij het de bedoeling is de bal in zo min mogelijk trappen in de hole zien te krijgen. FootGolfen doe je op de golfbaan en in plaats van een golfbal en golfclubs speel je met een voetbal en je voeten. De FootGolf holes zijn daarbij uiteraard groter dan de gewone golfholes! Jong of oud, wel of geen ervaring, man of vrouw; iedereen kan FootGolfen. Dit is een van de sportieve activiteiten waarbij je het hele landgoed en de Bollenstreek goed kunt bewonderen.

FootGolf Contact

Ontdek de lol van de golfsport

Wanneer je geen golf ervaring hebt en wilt starten met dit mooie spel dan is deze golfclinic ideaal voor jou. De golfprofessionals van Golfschool Tespelduyn gaan je stimuleren en motiveren om het spel beter te leren kennen en kunnen.

Van de driving range naar de putting green. Je leert hoe je een club moet vasthouden. Ontdekt hoe leuk en moeilijk het spelletje van golf is.

Golfclinic Jeu de Boules

Jeu de Boules – de sportieve activiteit voor iedereen

Als je in Frankrijk op vakantie bent geweest, heb je vast wel eens een potje petanque gespeeld. Het spelletje is eigenlijk heel simpel: zorg dat jouw ballen zo dicht mogelijk bij de cochonnet, ofwel but, ligt en wie het eerst 13 punten heeft wint. Op Landgoed Tespelduyn beschikken we over diverse Jeu de Boules banen. In de clinic krijg je eerst uitleg over de spelregels en diverse worpen. Daarna is het de beurt aan jullie. Wie wint de onderlinge strijd van het team?

Jeu de boules

Een heerlijke dag beleven waar je met veel blijdschap aan terug zult denken? Laat ons dan jouw perfecte uitje organiseren!

Plan jouw uitjeVraag naar de mogelijkheden