Landgoed Tespelduyn in Terras Top 100

Met opnieuw een notering in de landelijke Terras Top 100 van vakmagazine Misset Horeca zet Tespelduyn zich op de kaart.

Het terras van Restaurant Tespelduyn is als enige locatie in de Bollenstreek die is opgenomen in de prestigieuze Top 100. Bovendien is het de enige Nederlandse golfbaan die in de lijst staat. Tespelduyn staat op de 81e plek van de Terras Top 100. De Terras Top 100 is een jaarlijks initiatief van Misset Horeca, die door selectierondes, drie mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Er wordt onder andere gekeken naar kwaliteit, sfeer en natuurlijk gastvrijheid.

“Landgoed & Golfbaan Tespelduyn is al een paar jaar een vaste waarde in deze lijst en ontbreekt ook dit jaar niet”, zou staat er te lezen in het juryrapport. “Het terras ziet er verzorgd uit, met houten tafels en stoelen. Op elke tafel staat een bloeiend plantje. Het terras is afgezoomd met hoge glazen windschermen en over de volle breedte van het gebouw is een uitschuifbaar zonnescherm, dat er fraai en nieuw uitziet. Het attente en vriendelijke team heeft alles strak in handen en het terras ligt er zeer netjes bij. Medewerkers zijn vlot aan tafel; zúlke medewerkers wil je op je terras”.

Trots op notering Terras Top 100

Vol trots reageert restaurant-manager Joyce Nederstigt op de bekendmaking. “Dit is een fantastische erkenning voor de kwalitatieve inzet van ons team. We zijn zeer vereerd om wederom deel uit te maken van deze aansprekende lijst die de beste horecaterrassen van Nederland in het zonnetje zet. Ons terras is meer dan alleen een plek om te ontspannen en te genieten van heerlijk eten en drinken. Wij weten een warme en gastvrije sfeer te creëren waar gasten zich direct thuis voelen. Deze erkenning in de Terras top 100 is een bewijs van ons harde werk en onze passie voor gastvrijheid.”

“Ook ons keuken-team deelt natuurlijk in de feestvreugde en eerlijk gezegd is ons terras een perfecte plek in een prachtige omgeving”, aldus chef-kok Geert Pennings. “Wij werken als koks enorm goed samen met de collega’s van de bediening en dan is er niets mooier dan vanuit het vak deze waardering te ontvangen”.

Grote verbouwing
Uiteraard onderschrijft directeur Peter Duivenvoorde de beleving van Joyce en Geert. “Ook dit jaar hebben wij keihard en met toewijding gewerkt en daarvoor ben ik uiteraard veel dank aan alle medewerkers verschuldigd. Deze erkenning is een geweldige motivatie voor ons team.” De prijs is de beloning op een jaar dat in het teken stond van verbouwen. Het restaurant Tespelduyn is volledige verbouwd begin 2023, waarbij een nieuwe bar het middelpunt vormt van het restaurant. “Het is superfijn om de complimenten over ons met 150 m2 uitgebreide en geheel gerestylede restaurant in ontvangst te mogen nemen. Wij nodigen iedereen dan ook van harte uit om ons terras en restaurant te ontdekken want de notering in de Terras top 100 motiveert ons om nog beter te worden”, besluit Duivenvoorde.