Trouwfeest op unieke Trouwlocatie trouwen op een Landgoed

Zo maak jij je huwelijk insta-waardig!

Acht topideeën om je vriendinnen jaloers te maken

Herken je dit: je broer, je zus en je bestie zijn getrouwd en nu ben jij! Je wilt hun mooie huwelijk ab-so-luut niet kopiëren, maar stiekem hoop je dat jouw dag net wat unieker is… Op Landgoed Tespelduyn snappen we dat. Wat dacht je van deze acht ideeën met de wow-factor?

Weergoden… Check!

Trouwen op unieke Trouwlocatie trouwen op een Landgoed

Je wilt oh-zo-graag buiten trouwen, maar ja… het weer, hè? Op Landgoed Tespelduyn trouw je in de prachtige tuin; het weer zit vaker mee dan je denkt. En regent het toch? Dan verhuizen we de ceremonie naar de glazen serre, waardoor je je bijna in de trouwtuin waant…

Locatie… Check!

Op Landgoed Tespelduyn trouw je op één locatie, maar in verschillende stijlen. Dineer in de gezellige Huyskamer, borrel in de stijlvolle Heerenkamer, trouw in de romantische tuin en feest in het moderne Koetshuys. Zo waant je gezelschap zich steeds op een andere locatie!

Dit is het voordeel van trouwen, borrelen, dineren en feesten op een locatie!

Bloemen… Check!

Verse bloemen alleen voor het trouwboeket? Natuurlijk niet! Onze preferred partner en meer dan goede buur GREENHOUSE kleedt de locatie aan met verse bloemen. En is dat nog niet genoeg? Van half maart tot half mei staan de bloemenvelden om het Landgoed in bloei en dat maakt jouw foto’s uniek.

Vervoer… Check!

Je broer had een Ferrari als trouwauto, je bestie een koets en je zus een classic car… Hoe maak jij je entree? In een bakfiets? Leuk idee, maar wat dacht je van jullie aankomst in een helikopter? Op Landgoed Tespelduyn hebben we de ruimte en de vergunningen om een chopper te laten landen. Hoe flyis dat?

Laat hem de helikopter regelen! Check hier ideeën om trouwen voor je vriend ook leuk te maken.

Fotografie… Check!

Over vervoer gesproken; wist je dat je met een golfbuggy naar het hoogste punt van Noordwijkerhout kunt gaan om foto’s te maken? Op de 23 meter hoge Terp heb je een fenomenaal uitzicht over de Bollenstreek. Het is de moeite waard, zeker als de bloemenvelden bloeien.

Video… Check!

Heb je die mooie dronebeelden van Landgoed Tespelduyn op onze website gezien? Onze beeldpartner TIEN PRODUCTIES heeft deze gemaakt. Over het landgoed mag met een drone gevlogen worden, dus ook tijdens jullie mooiste dag.

Gasten… Check!

Is Bello een belangrijk onderdeel van jullie leven? Of hebben jullie net een kleintje gekregen? Geef aan wat jullie willen en we regelen het! Zo kunnen we een kolfruimte of slaapruimte voor de baby organiseren of kan Bello de ringen brengen tijdens de ceremonie.

Borrel… Check!

Feestavond - Feestlocatie Noordwijkerhout

Toosten met een glas prosecco, hoe klinkt dat? Feestelijk. Toosten met roze bubbels en een aardbei erin, hoe klinkt dat? Feestelijker. En een sabrage, waarbij een van jullie met een sabel de hals van de champagnefles eraf slaat? Hoe klinkt dat? Als de wow-factor, toch?

Bruidsjurken… Check!

Ja, bruidsjurken… Meervoud. Want hoe je de bruiloft ook plant, uiteindelijk draait het om de bruid en haar jurk. Hoe tof is het als je na de ceremonie en het diner de dansvloer betreedt in een nieuwe partydress? Onze kleedkamers bieden ruimtewissel voor zo’n coole actie met de wow-factor!

En wat vind jij van deze acht ideeën met de wow-factor? Is dit genoeg om jullie bruiloft op Landgoed Tespelduyn net dat beetje extra te geven waar je naar zocht? Houd je het liever eenvoudiger? Of wil je het nog gekker? Maak het jouw dag en bespreek je ideeën met onze event manager. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan op Landgoed Tespelduyn.

Ik wil meer informatie over trouwen op Landgoed Tespelduyn